Az 1848-as forradalom 172. évfordulójának műsora

A kialakult járványügyi helyzet miatt csak szűk körben nézték meg a tanulók a műsort, ezért itt tudják utólag megtekinteni.

Idén március 13-án, pénteken emlékeztünk meg nemzeti ünnepünkről, az 1848/49-es forradalom és szabadságharcról. Diákjaink és tanáraink már hetek óta készültek az ünnepi műsorra, sok szervezés és próba előzte meg a mai megemlékezést. A Himnusz eléneklése után Boros Szilárdné Marika tanítónő irányításával, saját osztályának előadásában elevenedtek meg a korabeli események. Az ünnepi műsor felemelő és látványos volt, megérintette mindannyiunk szívét. Részt vettek továbbá az előadásban a hatodik és harmadik osztályosok is, akik Bánné Sós Ágnes tanítónő, énektanárnő segítségével tanulták meg az elhangzott énekeket, melyek szintén nagy hatást tettek a hallgatóságra. Ezután közösen elénekeltük a Szózatot, mellyel ünnepi megemlékezésünk véget ért.

Köszönjük mindenki munkáját, aki segítette ünnepi rendezvényünk szervezését és lebonyolítását.

Busai Dávid pedagógus

Köszönjük Boros Szilárdné Marika néninek és Bánné Soós Ágnesnek a felkészítést, és köszönjük a 4. osztályos tanulóknak, valamint az énekkarnak a fantasztikus szereplést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük