Egy szép este, a farsangi bál égisze alatt

Régen volt már, amikor utoljára rendezhettünk úgy farsangi bált, hogy nem voltak korlátozások. Végre eljött az az idő, amit már mindenki nagyon várt: a járványmentes időszak.

  Az előkészületek során számos kellemes meglepetésben volt részünk. Annyi segítséget, támogatást, felajánlást kaptunk, amire gondolni sem mertünk. S ahogy haladtunk előre az időben, ahogy láttuk a gyerekek készülődését, ahogy felkerültek a rendezvény díszletei, már sejthető volt, hogy egy szép estének nézünk elébe.

Zsúfolásig telt az iskola diákjainkkal, szüleikkel, hozzátartozóikkal, korábbi tanítványokkal. Az est fénypontja természetesen ezúttal is a nyolcadikosok nyitótánca volt. Bár az osztály nem nagy létszámú, mégis örömteli volt, hogy az évfolyam majdnem minden tanulója résztvevője volt a keringőnek, kiegészítve három hetedikes fiúval. Szemet – lelket gyönyörködtető volt a tánc, ami megadta az alaphangot az est további programjához.

Készült is minden osztály becsülettel! A hét fellépő csoport szebbnél szebb produkciókkal állt ki a közönség elé, majd 72 egyéni jelmezes bemutatóját nézhettük meg. Szerencsére az ötletesség, a kreativitás, a humor, a találékonyság, a paródia nem halt ki a covid járvánnyal, mindezek felfedezhetőek voltak a fellépők műsoraiban.

A korábbi évekkel ellentétben az idén nem volt zsűrizés. Ki tudott volna ennyi fellépő között igazságosan ítélkezni? Így minden szereplő győztesnek érezhette magát, és ez így is volt jól!

A tombolahúzásnál 136 szép ajándék talált gazdára – amit ezúttal is köszönünk a szülőknek!

Amikor véget ért az est, érdekes módon nem fáradtan, hanem épp ellenkezőleg, feltöltődve fogtunk hozzá az utómunkálatokhoz. Régen tapasztaltunk ilyen széleskörű összefogást a gyerekekért, az iskoláért!

Szeretnénk köszönetünket kifejezni minden szülőnek, aki bármivel is hozzájárult a sikeres rendezvényhez. Köszönet minden tanulónak, aki fellépett ezen az estén, vagy akár „csak” a rendezvény lebonyolításában segédkezett! Köszönet a technikát kezelő két korábbi tanítványunknak! Végül, de nem utolsósorban, köszönet a tantestület minden tagjának, akik végig a szívükön viselték ennek a programnak a megvalósulását!

Józsa Csaba

A diákönkormányzat munkáját segítő tanár

A farsang képeit itt lehet megtekinteni.

A szombati bálon készült keringős képeket pedig itt lehet megnézni.

Köszönjük Kalocsai Enikő tanárnőnek a szép képeket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük