Év végi váltóversenyek

Az elmúlt héten két alakalommal is váltóversenyen vettek részt iskolánk tanulói. Előbb mi rendeztük a játékos sportverseny körzeti diákolimpia döntőjét, amelyen iskolánk csapata mellett Rétság és Nagyoroszi alsó tagozatos diákjai versengtek egymással. Egy – egy csapat 12 tanulóból állt, és 9 feladatot kellett teljesíteniük minél gyorsabban, a vetélkedő során. A verseny végeredménye:

  1. Diósjenő
  2. Rétság
  3. Nagyoroszi

Iskolánkat a következő tanulók képviselték: Csomó Hanna, Csurja Kira, Dóra Hajnalka, Marton Ilona, Tasnádi Anasztázia, Takács Ketrin, Bódi Máté, Rózsavölgyi Zsolt, Toldi Csaba, Dudoli Szilveszter, Berhédi Dániel, Juhász Dominik.

Két nappal később Nógrádra kaptunk meghívást, ahol a felső tagozatos diákok számára rendeztek váltóversenyt, a Hesz-napok keretén belül. Itt 8 fő alkotott egy csapatot, és hét feladatot kellett teljesíteniük a játékosoknak. Az öt csapattal rendezett versenyen tanulóink a 3. helyezést érték el. A bronzérmet az alábbi tanulók vehették át: Lakatos Jázmin, Marton Sára, Pára Hanna, Berhédi Noémi, Juraschek Gergő, Kürtösi Márton, Benkocs Dominik és Sebők Róbert.

Gratulálunk a gyerekeknek és Józsa Csaba felkészítő tanárnak!

A többi képet itt lehet megnézni. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük