Farsangi élmények 2024

Iskolánk hagyományának megfelelően idén is megszerveztük a DÖK farsangi mulatságát. Az osztályok hetek óta lázasan készülődtek, hogy milyen műsorral lepjék meg a nagyközönséget. Fáradozásuk nem volt hiábavaló, mert a látványos fellépésüket nagy tapsvihar kísérte.

Az alábbiakban az osztályok videóit lehet megtekinteni:

Kreativitásból az egyéni beöltözők is csillagos ötöst érdemelnek, mert az aktuális trendeken kívül ötletes és izgalmas jelmezekkel hívták fel magukra a figyelmet.

Az egyéni beöltözőkről készült képeket itt lehet megtekinteni. Köszönjük Enikő néninek a fotókat/videókat!

A jelmezes felvonulás után a bulié volt a főszerep. Volt tanítványunk, Csonka Balázs keverte a legújabb és az örökzöld slágereket nekünk. Még az óvodás gyerekek is önfeledten táncoltak, ugráltak. Anikó néni pedig lufit adott nekik, amitől még hangulatosabb lett a mulatság.

Az iskolafarsang tombolával ért véget. Nagyon köszönjük a szülőknek, kollégáknak a sok tombolaajándékot. Annyi ajándékot hoztak be, hogy 130-nál is több csomagot sorsoltunk ki. Külön köszönjük a nagy értékű felajánlásokat is: a Diósjenői Szabadidőpark belépőt, a Nyírjesi Vadaspark belépőt, egy Mona Lisa pizzát, egy könyvutalványt és két csodaszép tortát.

Köszönjük a kollégák, szülők, támogatók segítségét, akik nélkül ez a rendezvény nem jöhetett volna létre ilyen színvonalasan! Voltak, akik megszervezték és levezényelték a farsangot, akik betanították a műsorokat, akik becsomagolták a sok tombolaajándékot, akik díszítették, berendezték az aulát, majd elpakoltak utána. Sokan süteményt/tortát sütöttek, szendvicset kentek, és voltak akik, mindezt árulták a büfében. Végül megköszönöm a diósjenői polgárőrök munkáját, akik biztosították a rendet a mulatság idejére…

Mindenkinek hálásak vagyunk a közösségért végzett tevékenységéért!

Berki Péter igazgató

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük