Mikulás, Mikulás, kedves Mikulás!

A gyerekek nagy örömére idén is eljött iskolánkba a Mikulás! Minden osztályba ellátogatott, ahol a tanulók énekeltek neki valami szépet, ő pedig – a 8. osztályos krampuszok segítségével – ajándékot osztott nekik.

Ezúton is köszönjük a diósjenői önkormányzatnak, hogy minden évben segítenek a Télapónak az ajándékok beszerzésében! 🙂

Az osztályokban készült képeket itt lehet megtekinteni.

Aznap délutánra is megmaradt a vidám karácsonyt-váró hangulat, mert Mikulásbulit tartottunk tanulóinknak, amivel párhuzamosan a Szülői Szervezet tagjai adventi ajándék- és süteményvásárt rendeztek. Ezúton is köszönjük a szülőknek, hogy idejüket, energiájukat ide szánták, és a bevétellel támogatják iskolánkat! Hálásak vagyunk azoknak a szülőknek, kollégáknak is, akik segédkeztek az ajándékok és a sütemények elkészítésében! Tényleg nagy öröm látni, hogy lelkesedéssel és csapatmunkával milyen eredményesek tudunk lenni.

Az adventi finomságok és ajándékokon túl két nagy meglepetés is ért minket: Horváth Szilviék lovas csapata lepte meg a gyerekeket egy kis ajándékkal, és lósimogatással. A másik meglepetés pedig az volt, hogy mindez gyönyörű hóesés közben történt, amit Mikulás napja környékén már nagyon régen nem láttunk. Köszönjük a lovas csapatnak, hogy a hideg és a szakadó hóesés ellenére is eljöttek hozzánk! Emlékezetes élményt kaptunk!

A délután további részében a közös éneklés és tánc kapott főszerepet. A legtöbb osztály készült egy kis karaokéval, amit a többieknek előadtak. Utána pedig jött a bulizás, ahol kívánságműsor is volt. Köszönjük volt tanítványunknak, Csonka Balázsnak, hogy ismét eljött hozzánk DJ-zni, és hogy a legújabb számokat keverte nekünk!

A délután képeit itt lehet megtekinteni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük