Tornaórák a medencében

Kormányzati döntés alapján a mindennapos testnevelés részeként bevezették a kötelező úszást az általános iskolák 4. és 6. évfolyamain. Az úszásoktatás feltételeinek biztosításához szeptember 9-én átadták a Révész László Tanuszodát Balassagyarmaton, hogy a kisdiákok legalább alapszintű úszástudást szerezzenek.

Fotó: nool.hu

Szeptember 16-ától iskolánk negyedikes és hatodikos tanulói is részt vettek a kilenc héten át tartó úszásoktatáson. Ennek minden költségét a Balassagyarmati Tankerületi Központ biztosította. A kiváló úszóedzők nemcsak az úszást, de az uszodai viselkedéskultúrát is megtanították gyermekeinknek, s mindezt szeretettel, türelemmel tették. Nagyszerű volt a szervezés, gördülékenyen ment a lebonyolítás és felejthetetlen volt a zárás.

Az utolsó foglalkozáson, a sok játék és verseny után emléklappal és édességgel köszönték meg a gyerekeknek a sikeres részvételt. Az emléklapokat Nagyné Barna Orsolya, a Balassagyarmati Tankerületi Központ igazgatója és Mohácsi László szakmai igazgatóhelyettes adták át.

Ezúton is köszönetünket fejezzük ki a Tankerület Vezetőségének ezért a csodálatos lehetőségért.

Boros Szilárdné és Józsa Csaba osztályfőnökök

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük